iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
  [ ۸ دی ۸۸ ]
top_right.jpg
جشن هزارمين شماره روزنامه فناوران اطلاعات

روزنامه فناوران اطلاعات به عنوان نخستين و تنها روزنامه فناوري اطلاعات كشور، در تدارك جشن هزارمين شماره انتشار خود است.
اين روزنامه در شرايطي پا به جمع مطبوعات كشور گذاشت كه ترديدهاي زيادي در خصوص تداوم انتشار آن به واسطه رشدنيافتگي مقوله فناوري اطلاعات و ارتباطات در كشور مطرح بود. اما روزنامه فناوران اطلاعات در حالي هزارمين شماره انتشار خود را پشت سر گذشت كه در سال هاي اخير فناوري اطلاعات به يكي از حاشيه نشين ترين مقوله ها در عرصه تصميم گيري هاي كلان كشور تبديل شده است.
با اين تفاسير فناوران همچنان ايستاده و به آينده هايي دورتر و بلندتر چشم دارد. ايمان بيك دوست و همكار رسانه اي سال هاي دور و سردبير فناوران به مناسبت فرارسيدن هزارمين شماره انتشار اين روزنامه نوشته :
" فناوران اطلاعات، نخستين و هنوز تنها روزنامه فناوري اطلاعات و ارتباطات کشور که 27 ارديبهشت 1385 نخستين شماره خود را روانه دکه‌ها کرد، امروز يکهزارمين شماره خود را پشت سر گذاشته است.
تيم فناوران در طول بيش از 43 ماه فعاليت مستمر، سعي در پوشش اخبار و گزارش‌هاي حوزه فاوا در ايران و جهان داشته و از اين پس نيز، با رويکردي جديد که به تدريج در صفحات روزنامه نمايان خواهد شد، وظيفه خود را به انجام خواهد رساند.
فناوران سعي خواهد کرد با تغيير در شکل و ساختار، فضايي شاداب‌‌تر براي خوانندگان حرفه‌اي‌اش فراهم کند و به مخاطبان جديد نيز خواهد انديشيد.
در ويژه‌نامه‌اي که به مناسبت گذر از يکهزارمين شماره منتشر خواهد شد، شما خواننده گرامي و وفادار را با اهداف، رويکردها و برنامه‌هاي فناوران اطلاعات بيش‌تر آشنا خواهيم کرد."

به سهم خود كسب اين موفقيت را به فناوراني هاي تبريك گفته و تداوم موفقيت هاي بيشتر را براي ايشان آرزومنديم.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است